Известие

Collapse
No announcement yet.

Имам (вероятно) GTV...но имам и проблем...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Бащата кара мерцедесче за 25к лв и си сложи като я купи газов инжекцион, не виждам какво странно има...да даваш вместо 30 лв на 100км 13-14!
    Относно вървенето ама никаква разлика няма сега дали на бензин или на газ!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от snaiperisto Покажи съобщение
      ... Нямам опит с тази кола , не и знам историята...идеята ми е да отстраня проблема , без да я карам в сервиз...
      Вероятността да отстраниш проблема без да си запознат и без да я водиш в сервиз е минимална. Според мен най-евтино ще ти излезе да проучиш и съответно да се довериш на някой сервиз. Иначе само ще си загубиш времето чакайки някой да ти сервира магическото решение.

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
      Бащата кара мерцедесче за 25к лв и си сложи като я купи газов инжекцион, не виждам какво странно има...да даваш вместо 30 лв на 100км 13-14!
      Тук не става дума за марки коли или 25000 лв. Тук става дума за тип автомобил.
      Да караш Алфа ГТВ на газ е като да си купиш бутилка хубаво вино и да го разреждаш с вода за да го пиеш по-дълго. – Аз така мисля.
      Last edited by JJJ; d.m.y г., 22:26. Основание: .
      Alfa 145 1.3, 75 TS, 166 2.4 mjet

Comment

Добре де, като сложиш газов инжекцион, ще върви еднакво на газ и бензин...но ако пътуваш много, а тази кола найстина ти харесва не виждам какъв е проблема...
        Хем виното хубаво..хем не е нужно да даваш половината от цената на колата за гориво за година нали?!
        Аз ако трябва да давам по 30 лв на всеки два дена, ебаси удоволствието!
        Извинявай за спама колега, не се сдържах! Виж форумните сервизи, на там се насочи!
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Колега,

ако си от софия отиди в Екстрийм, във Вентура или в някой от другите проверени сервизи и си направи една диагностика. Струва 20-ина лева. Там всичко ще си каже, а майсторите няма да те излъжат и да те натоварят. Всичко ходим там и ги познаваме. Така във форума на боб, кристално кълбо и черен дроб от женска таранка няма как да ти помогнем. Другото е да отидеш на някоя от сбирките - я в Пийпълс, я на Ал. Невски и да се надяваш, че някой от хората там ще може да познае какво й е. Но аз те съветвам - отиди в някой от сервизите и си диагностицирай колата.
          няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
            Добре де, като сложиш газов инжекцион, ще върви еднакво на газ и бензин...но ако пътуваш много, а тази кола найстина ти харесва не виждам какъв е проблема...
            Хем виното хубаво..хем не е нужно да даваш половината от цената на колата за гориво за година нали?!
            Аз ако трябва да давам по 30 лв на всеки два дена, ебаси удоволствието!
            Извинявай за спама колега, не се сдържах! Виж форумните сервизи, на там се насочи!
            Няма как да върви еднакво на газ и на бензин, но че е по-евтино спор няма.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

Първоначално публикувано от stil124 Покажи съобщение
              колеги той неви пита дали колата е негова ави попита дали някой е компетеннтен и даму помогне дая оправи!!!!
              компетентните са в списъка със сервизи в техническия раздел!

Даването на газ, води до пристрастяване!
              Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
              Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщение
                Това е една от колите които са ама най-най-най-неподходящите за пЕстене... Вервай ми, ще съжаляваш и много ще псуваш марката ако тръгнеш да я правиш с идеята, че ще караш супер еФтинджос кола, защото видиш ли била на метан... Просто не е това колата за такива истории...

Да , съгласен съм , така е ... но е факт че колата е тук и метана е монтиран.
                Какво да я правя?

Не ми е на сърце като модел , аз карам голями коли , не съм състезател , макар че нямам против да имам мощност в излишък.

Идеята ми е , с минимум средства да я направя да работи нормално и да я покарам ... докато я разкарам.
                Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Да , съгласен съм , така е ... но е факт че колата е тук и метана е монтиран.
                  Какво да я правя?

Не ми е на сърце като модел , аз карам голями коли , не съм състезател , макар че нямам против да имам мощност в излишък.

Идеята ми е , с минимум средства да я направя да работи нормално и да я покарам ... докато я разкарам.
                  Колега сори че ще те разочаровам,но 2.0 ТС не се ремонтира с малко пари
                  Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                  Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                  Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Пичове, дайте му на човека малко акъл, кое колко и защо трябва да подмени .... стига с офтопик говорете директно по темата, или някой ще му каже нещо конкретно и директно по въпроса или ще замълчи...
                    Alfonzo GTV 1.8TS 1998 | Ford Orion 1.4MI 1993 | Citroen AX 1.0MI 1994 | Keeway Hurricane 50cc 2008

Comment

Първоначално публикувано от idlEs Покажи съобщение
                      Пичове, дайте му на човека малко акъл, кое колко и защо трябва да подмени .... стига с офтопик говорете директно по темата, или някой ще му каже нещо конкретно и директно по въпроса или ще замълчи...
                      Ами отговорихме му - без диагностика няма как да стане! Проблемите му може да са от поне 5 неща в ценови диапазон между 50 и 500 лв. Как да стане точно?
                      няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Offtopic: Казваме му диагностика и точка... че било то документи, че било то зако да го правиш като не е твоя, че пичкента му майнена, ще ме извините ...
                        Поздрави.
                        Alfonzo GTV 1.8TS 1998 | Ford Orion 1.4MI 1993 | Citroen AX 1.0MI 1994 | Keeway Hurricane 50cc 2008

Comment

@idlEs
                          А ти явно не си изчел цялата тема , или поне първа страница .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                            Дал си пари , обаче документите при тебе ли са , договор за колата имаш ли ?
                            Ако не - Не си собственик .

Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение

@idlEs
                            А ти явно не си изчел цялата тема , или поне първа страница .
                            Точно Вашия пост @sunny2006 е първото мнение в тази тема което не ми харесва.

Какво общо има дали е собственик или не с конкретния въпрос който е задал....?

Comment

Съвсем близо ми е сервиза в Орландовци на ул. "София" 23 (забравих на кого беше) , но там преди около година и половина си закарах Фиата , че нещо не вървеше , срещу 30лв ми казаха че всичко му е наред ...и "ЧАО". И той продължи да не върви. Та малко скептично съм настроен към сервизите.

Но като гледам как вървят нещата , май натам отива колата.
                              Алфа 156 1.8ТС+ГИ-метан

Comment

Съвсем близо ми е сервиза в Орландовци на ул. "София" 23 (забравих на кого беше) , но там преди около година и половина си закарах Фиата , че нещо не вървеше , срещу 30лв ми казаха че всичко му е наред ...и "ЧАО". И той продължи да не върви. Та малко скептично съм настроен към сервизите.

Но като гледам как вървят нещата , май натам отива колата.
                                Е ти щом си до Орландовци ходи във Вентура или Екстрийм!
                                2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
                                CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Working...
                                X